Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek de kracht van Mandala’s

20 oktober 13:00 -17:00 UTC+0

€55

Ben je op zoek naar een manier om innerlijke rust en balans te vinden? Onze workshop “Mandala’s als Therapie” biedt een unieke kans om de helende kracht van mandala’s te ontdekken en te ervaren.

**Wat is een Mandala?**

Een mandala is een geometrisch patroon dat vaak cirkelvormig is en symbool staat voor het universum. In diverse culturen wordt de mandala gebruikt als hulpmiddel voor meditatie, spirituele groei en zelfexpressie. De complexe en harmonieuze ontwerpen nodigen uit tot een staat van diepe concentratie en ontspanning.

**Hoe werkt Mandala Therapie?**
In deze workshop leer je hoe het maken en kleuren van mandala’s kan dienen als een therapie . Door de repetitieve en gestructureerde aard van het ontwerpen van mandala’s, kun je:

– **Stress Verminderen:** Het proces helpt je om je te concentreren op het heden en negatieve gedachten los te laten.
– **Creativiteit Ontwikkelen:** Ontdek nieuwe manieren om jezelf uit te drukken en je creatieve potentieel te benutten.
– **Innerlijke Rust Vinden:** De meditatieve aard van het werken met mandala’s brengt je in een staat van diepe ontspanning en innerlijke vrede.
– **Zelfbewustzijn Verhogen:** Door het creëren van je eigen mandala, kom je meer in contact met je innerlijke gevoelens en gedachten.

**Wat kun je verwachten?**
Je wordt begeleid door het proces van het ontwerpen en kleuren van je eigen mandala. Je krijgt de kans om verschillende technieken en materialen te verkennen, en leert hoe je mandala’s kunt gebruiken als een dagelijkse meditatiepraktijk.

**Waarom Deelnemen?**
Deze workshop biedt een veilige en inspirerende omgeving om te leren en te groeien. Of je nu een kunstenaar bent, een liefhebber van zelfzorg, of gewoon nieuwsgierig naar nieuwe manieren om te ontspannen, onze workshop is voor iedereen toegankelijk.

**Meld je vandaag nog aan en ontdek de helende kracht van mandala’s. Laat je meevoeren op een reis van zelfontdekking en welzijn!**

AANMELDEN

Naam(Vereist)

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
13:00 -17:00 UTC+0
Kosten:
€55

Organisator

Selda Khoy
Telefoon
+31(0)646328826
E-mail
info@seldakhoy.com

Locatie

Aalsmeer
Aalsmeerderweg 230
Aalsmeer, 1432CW Nederland
+ Google Maps

Laat een reactie achter